SIMPLE PRESENT TENSE & SIMPLE PAST TENSE

SIMPLE PRESENT TENSE(ACTIVE-PASSIVE)

1.Indonesia needs many powerful young men
Answer: Many strong young people indonesia needs

2.She posts the story every day 
Answer: The story she posted every day

3.The teacher theaces English once a week 
Answer: Once a week is taught by an English 

4.We do exercise every day
Answer: We are exercise every day

5.Top professors plant the rice at the top of the building 
Answer: Planted by professors on the building


SIMPLE PAST TENSE( PASSIVE-ACTIVE)

1.The student created the blogs yesterday 
Answer: Student created a blog yesterday

2.The principal told the student to be good student
Answer: To be a good student said to the principal 

3.Many singers sang the song 
Answer: The song was sung by many singers 

4.She typed the letter last night 
Answer: The letter was typed last night by her

5.We left the gate open
Answer: The gate was left open for us

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Forming Passives With Modals